Tango Entero logo
 

 

 

 

Danspartner gezocht

Als je deel wilt nemen aan een cursus of tangoweekend van Tango Entero maar geen danspartner hebt, dan kun je op deze pagina een 'zoekertje' laten plaatsen of reageren op één van de geplaatste zoekertjes. Klik hier voor een uitleg.

Je kunt ook via andere sites zoeken naar een dansparter, kijk hiervoor op de links pagina.

 

Zoekertjes voor:

tangoweekenden

cursussen in Nijmegen

 

Tangoweekenden

Debbie (v) ...

woonplaats: Steenwijk
leeftijd: 34
lengte: 1.70

... zoekt een danspartner voor het beginnersweekend in Apeldoorn


Anne-Marie (v) ...

woonplaats: Tegelen
leeftijd: 53
lengte: 1.72

... zoekt een danspartner voor het beginnersweekend in Apeldoorn


Margriet (v) ...

woonplaats: Valom
leeftijd: 59
lengte: 1.67

... zoekt een danspartner voor het beginnersweekend in Apeldoorn

 

Nijmegen

Rabia (v) ...

woonplaats: Nijmegen
tango ervaring: één jaar
leeftijd: 34
lengte: 1.62

... zoekt een leider (m)
voor de halfgevorderden of gevorderden in Nijmegen 

Hoe kun je een zoekertje laten plaatsen of reageren?

Om een zoekertje te plaatsen: stuur ons een e-mail met je gegevens: naam, woonplaats, email, telefoon, lengte, leeftijd, tango ervaring en overige danservaring. We plaatsen dan een zoekertje waarin alleen voornaam, lengte en leeftijd (of leetijdscategorie) en danservaring zijn vermeld.

Verwijderen: laat het ons s.v.p. weten als het zoekertje verwijderd kan worden omdat je elders een danspartner hebt gevonden of niet meer aan de tangolessen wilt of kunt deelnemen. Als het niet lukt voor een cursus of tangoweekend een danspartner te vinden, maar je het zoekertje wilt laten staan voor het volgende seizoen, laat dit ons dan s.v.p. tijdig vóór het volgende seizoen weten. Als we langer dan 4 maanden niets meer van je hebben gehoord, gaan we er vanuit dat het zoekertje verwijderd kan worden.

Reageren op een zoekertje: als je in contact wilt komen met één van degenen die een zoekertje heeft geplaatst stuur ons dan je gegevens, zodat we kunnen kijken of jullie een goede match vormen. We kijken daarbij naar leeftijd, lengte en danservaring. De uiteindelijke keuze en verantwoordelijkheid om met elkaar te gaan dansen ligt bij jullie zelf.

Kennismaking: als er zich iemand anders individueel aanmeldt waarvan we denken dat het mogelijk een goede match is, dan vragen we jullie toestemming voor het uitwisselen van emailadressen en telefoonnummers. Jullie kunnen dan kennismaken en samen een les op proef dansen, alvorens definitief te beslissen of jullie samen de tangocursus of het tangoweekend willen volgen.

 

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen (ochos, crusado, ganchos, giros enz.), die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek. Wij laten je kennismaken met verschillende muziek- en dansstijlen binnen de Argentijnse tango. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past en je eigen stijl ontwikkelen!

 

Foto: Rob van Campen