Tango Entero logo
 

 

 

 

 

 

Proeflessen Nijmegen

Alle informatie over de eerstkomende tango proeflessen is ook te vinden op onze nieuwe, mobiel vriendelijke website: tango proeflessen in Nijmegen

******************************************************************************************************

Maandag 24 en vrijdag 28 januari 2022

Aan het begin van het volgende cursusseizoen geven we gratis proeflessen op 24 en 28 januari. Dit is een ideale gelegenheid voor een vrijblijvende kennismaking met de Argentijnse tango en onze dansschool. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden voor de beginnerscursus.

De proeflessen op maandag 24 januari zijn in gebouw Roomsch Leven in Brakkenstein, gelegen tussen de universiteitscampus en bosgebied Heumensoord. Het adres is: Heyendaalseweg 239. Routebeschrijving >

De proeflessen op vrijdag 28 januari zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost. Het adres is: Fortstraat 7. Routebeschrijving >

Coronaregels en aanmelding

In verband met de coronasituatie is deelname aan de proeflessen alleen mogelijk met aanmelding. Verder volgen we de coronaregels van de overheid en het protocol voor de danssector. Wat de regels in januari zullen zijn weten we nu nog niet, maar we verwachten dat er dan in elk geval nog een verplichting is om de QR-code in de coronacheck-app te controleren.

Meld je je individueel aan, vermeldt dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en eventuele danservaring, zodat we je tijdens de proefles kunnen matchen met een geschikte danspartner.

Eén of twee dagen voorafgaand aan de proefles sturen we een herinneringsmail met alle informatie over de proefles en een update over de coronaregels. Mochten de proeflessen niet door kunnen gaan, omdat de coronaregels het dan nog niet toelaten, dan sturen we daarover ook een mail zodra we het weten. Daarin staan dan ook de nieuwe data.

Meld je s.v.p. aan met het formulier op onze nieuwe site: aanmelding tango proefles in Nijmegen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango, dan kun je ook op proef deelnemen aan een les als je belangstelling hebt in deelname. Als er plaatsen vrij zijn, dan is in de (hlaf)gevorderde cursussen ook instromen in de loop van het seizoen nog mogelijk.

Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tangopassie.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Als je geen danspartner hebt, dan kun je een 'zoekertje' laten plaatsen. Kijk voor meer informatie op onze nieuwe site: danspartner >.

 

Claudia en Edgar
docenten van Tango Entero

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen, die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek.

 

John en Jolande
Thiemeloods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logegebouw
Logegebouw