Tango Entero logo
 

 

 

 

 

 

Proeflessen Nijmegen

Alle informatie over de eerstkomende tango proeflessen is ook te vinden op onze nieuwe, mobiel vriendelijke website: tango proeflessen in Nijmegen

******************************************************************************************************

Maandag 9 september

Aan het begin van een cursusseizoen geven we gratis proeflessen, in januari en september. Deze proeflessen zijn een mooie gelegenheid voor een vrijblijvende kennismaking met de Argentijnse tango en onze dansschool. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

De eerstvolgende proeflessen zijn op maandag 9 september 2024. We geven dan twee proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden voor de beginnerscursus.

De proeflessen zijn in Roomsch Leven. Het adres is: Heyendaalseweg 239. Route en parkeren >    

Aanmelding

Je kunt ook zonder aanmelding naar de proeflessen komen, maar als je je aanmeldt dan houden we je op de hoogte van wijzigingen en sturen voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie.

Aanmelden kan met het formulier op onze nieuwe site: aanmelding tango proefles in Nijmegen.

 

Claudia en Edgar
docenten van Tango Entero

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen, die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek.

 

John en Jolande  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logegebouw
Logegebouw