Tango Entero logo
 

 

 

 

 

 

Proeflessen Nijmegen

Alle informatie over de eerstkomende proeflessen is ook te vinden op onze nieuwe, mobiel vriendelijke website: tango proeflessen in Nijmegen

******************************************************************************************************

Maandag 28 januari 2019

De cursussen van dit seizoen zijn inmiddels gestart, maar instromen in de lessen is nog mogelijk. Degenen die nog geen ervaring hebben met de Argentijnse tango en eerst nog willen kennismaken met de tango en de docenten, kunnen op maandag 28 januari op proef meedansen met de 2e beginnersles.

De les is dan in de Thiemeloods, Leemptstraat 30-34, van 19.00 tot 20.10 uur.  Routebeschrijving >

Na 28 januari is instromen in de beginnerscursus op maandag of vrijdag alleen nog mogelijk als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango, of door eerst de gemiste lessen in te halen d.m.v. een privéles. Ben je hierin geïnteresseerd, stuur ons dan een mail om te informeren naar de mogelijkheden: info@tangopassie.nl.

Aanmelding

Laat het ons s.v.p. weten als je op maandag 28 januari op proef mee wilt dansen. Dit kan door het formuliertje in te vullen, of door een mail te sturen naar info@tangopassie.nl.

Proefdeelname voor gevorderde dansers

Als je al langer tango danst en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen, dan kun je in de loop van het seizoen altijd nog instromen, of eerst een les op proef meedansen.

Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tangopassie.n weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Als je geen danspartner hebt vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring. Je kunt ook alvast kijken op de danspartner pagina of er al  iemand op zoek is naar een danspartner voor de cursus waarin je geïnteresseerd bent.

 

Aanmelding voor proefles

     
voornaam:  
achternaam:  
woonplaats:  
e-mailadres:
 
     
  Danspartner  
voornaam:  
achternaam:  
woonplaats:  
e-mailadres:
 
   
Wij melden ons aan voor / ik meld me aan voor:

de proefles op ma. 28 januari om 19.00 uur

 
     
datum:  
     
eventuele
vragen of opmerkingen:
   

 

.

 

 

Claudia en Edgar
docenten van Tango Entero

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen (ocho's, crusado, gancho's, giro's enz.), die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek. Wij laten je kennismaken met verschillende dansstijlen binnen de Argentijnse tango. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past en je eigen stijl ontwikkelen.

 

John en Jolande
Thiemeloods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logegebouw
Logegebouw