Tango Entero logo
 

 

 

 

 

 

Proeflessen Nijmegen

Alle informatie over de eerstkomende proeflessen is ook te vinden op onze nieuwe, mobiel vriendelijke website: tango proeflessen in Nijmegen

******************************************************************************************************

Maandag 10 en dinsdag 11 september 2018

Aan het begin van het nieuwe cursusseizoen geven we gratis proeflessen op 10 en 11 september. Dit is een ideale gelegenheid voor een vrijblijvende kennismaking met de Argentijnse tango en onze dansschool. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden.

De proeflessen op maandag 10 september zijn in de Thiemeloods in de wijk Bottendaal, naast het Thiemepark. Het adres is: Leemptstraat 30-34. Routebeschrijving >

De proeflessen op dinsdag 11 september zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost. Het adres is: Fortstraat 7. Routebeschrijving >

Aanmelding

Aanmelding voor de proefles is niet nodig, je kunt ook zonder aanmelding naar een van de proeflessen komen. Maar als je je wel aanmeldt, dan sturen we voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie over de proefles op een rij.

Aanmelding is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@tangopassie.nl of door het korte formulier hieronder in te vullen.

Als je al ervaring hebt en in wilt stromen in één van de gevorderde cursussen kun je op proef aan een les in de gevorderde groepen deelnemen. Laat het ons s.v.p. per e-mail weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Kijk zelf alvast even bij de zoekertjes: misschien zie je daar al een oproep van een potentiële danspartner staan. Je kunt ook zelf een zoekertje laten plaatsen.

 

Aanmelding voor een proefles in september

     
voornaam:  
achternaam:  
woonplaats:  
e-mailadres:
 
     
  Danspartner  
voornaam:  
achternaam:  
woonplaats:  
e-mailadres:
 
   
Wij melden ons aan voor / ik meld me aan voor:

de proefles op ma. 10 september om 19.15 uur (individueel)
de proefles op ma. 10 september om 20.30 uur (dansparen)

de proefles op di. 11 september om 19.15 uur (individueel)
de proefles op di. 11 september om 20.30 uur (dansparen)

 
     
datum:  
     
eventuele
vragen of opmerkingen:
   

 

.

 

 

Claudia en Edgar
docenten van Tango Entero

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen (ocho's, crusado, gancho's, giro's enz.), die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek. Wij laten je kennismaken met verschillende dansstijlen binnen de Argentijnse tango. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past en je eigen stijl ontwikkelen.

 

John en Jolande
Thiemeloods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logegebouw
Logegebouw